Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli, osolíme
Topinky položíme na plech vyložený pečícím papírem Potom na topinky rozdělíme brokolici, posypeme nastrouhaným
Plátky chleba opečeme v topinkovači, sýr smícháme a vanilkovým cukrem, banán oloupeme, nakrájíme na kolečka
Z veky nakrájíme plátky, ze kterých opečeme topinky Na připravené topinky namažeme žampiónovou směs a klademe
Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji