Prémiový obsah
★★★
4.4K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli, osolíme
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Z veky nakrájíme plátky, ze kterých opečeme topinky Na připravené topinky namažeme žampiónovou směs a klademe
Hermelín nakrájíme na plátky a rozdělíme na čtyři opečené plátky toastového chleba. Na něj přidáme kolečka
Plátky toastového chleba osmažíme v topinkovači dozlatova, lehce potřeme máslem, poklademe je plátky