Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Maso, slaninu a klobásky rozkrájíme na kostičky, cibuli rozdělíme na dílky. Vše střídavě napichujeme
Umyté vepřové maso, játra, klobásku, uzenou slaninu a cibuli pokrájenou na stejné plátky, které střídavě
Maso nakrájíme na malé řízky, naklepeme je, osolíme a opepříme, mimo to nakrájíme stejné množství cibule
Všechny druhy masa nakrájíme na stejné kousky, naklepeme tupou stranou nože, osolíme a opepříme. Na poloviční
Maso a klobásu nakrájíme na kousky. Jehněčí a kuřecí maso osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Hermelín nakrájíme na plátky a rozdělíme na čtyři opečené plátky toastového chleba. Na něj přidáme kolečka
Plátky toastového chleba osmažíme v topinkovači dozlatova, lehce potřeme máslem, poklademe je plátky