Prémiový obsah
                ★★★
        4.7K čtenářů
                            
15 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli, osolíme
Z veky nakrájíme plátky, ze kterých opečeme topinky Na připravené topinky namažeme žampiónovou směs a klademe
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji
Krajíce chleba opečeme na oleji nebo na sucho v topinkovači. Lehce vychladlé natřeme máslem, obložíme