Prémiový obsah
★★★
11.3K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Pivní cibulačku s topinkami na talíři posypeme nasekanou Místo topinek můžeme podávat plátky veky či bagetky
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli, osolíme
Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Plátky toastového chleba osmažíme v topinkovači dozlatova, lehce potřeme máslem, poklademe je plátky