Prémiový obsah
★★★
11.3K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli, osolíme
Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji
Plátky chleba opečeme v topinkovači, sýr smícháme a vanilkovým cukrem, banán oloupeme, nakrájíme na kolečka
Z veky nakrájíme plátky, ze kterých opečeme topinky Na připravené topinky namažeme žampiónovou směs a klademe
Topinky položíme na plech vyložený pečícím papírem Potom na topinky rozdělíme brokolici, posypeme nastrouhaným
Hermelín nakrájíme na plátky a rozdělíme na čtyři opečené plátky toastového chleba. Na něj přidáme kolečka
Plátky toastového chleba osmažíme v topinkovači dozlatova, lehce potřeme máslem, poklademe je plátky