Prémiový obsah
★★★
10.4K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Všechny suroviny ž na sůl a kmín zpracujeme na těsto, které necháme odležet přes noc v lednici. Druhý
Do velkého hrnce dáme uzená žebra, zalijeme vodou, přidáme sůl, koření a vaříme asi tři hodiny. Poté
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které poté osmahneme na pánvi (jako palačinky). Hotové lokše podáváme
Na rozškvařené slanině si orestujeme cibulku, přidáme maso, klobásky a vše osmahneme krátce. Přilijeme
Na části sádla osmažíme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, přidáme kostičky masa a osmahneme. Osolíme
Cibuli a játra narkájíme na malé kousky a orestujeme na rozpáleném tuku. Necháme vychladnout, rohlíky
Brambory (měly by být starší, skrz škrob) oloupeme a na jemném struhadle postrouháme do mísy. Z nastrouhaných
Do osolené vody zavaříme tenké nudle, můžeme přidat i houby a uvaříme. Ke konci přilijeme podle možnosti
Nejprve si uvaříme brambory a necháme je vychladnout. Oloupeme je, nastrouháme nahrubo a smícháme s brynzou
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Poté nakrájíme na kostičky. přidáme okurky
Na sádle opečeme maso pokrájené na kostky. Přidáme nakrájenou cibuli. Společně ještě osmažíme, přidáme
Brambory nastrouháme na křenovém struhadle/jinak je to ta část struhadla která jako ježek/můžeme přidat