Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Rajčata spaříme ve vroucí vodě, olupeme a nakrájíme na kostky. Cibuli pokrájíme na menší kousky a česnek
Uzeninu nakrájíme na malé nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme na pánvičce na troše
Na troše rozpáleného sádla osmažíme topinky z plátků Na topinky navrstvíme rovnoměrně masovou směs, posypeme
směs prohřívat připravíme si na rozpáleném oleji topinky Topinky dáme na talíř a přelijeme směsí.
Na oleji asi pět minut opékejte cibuli chilli papričky a papriku. Přidejte mleté maso míchejte dalších
Ďábelskou směs necháme minutku provařit. Ďábelské topinky podáváme teplé, ale jsou výborné i
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme chilli. Osmahneme a přidáme nakrájené maso na nudličky
Ďábelské topinky jsou super, ale najít v hypermarketu malou konzervu ďábelských toustů je téměř nemožné. Jinak jsou ještě lepší, když je navíc "přikryjete" plátkem eidamu a na chvíli šoupnete do trouby zapéct.
Souhlasím, taky mám tu zkušenost. Musíte si koupit velkou konzervu a dělat topinky pro více lidí :-) Jinak sýrem se nedá téměř nic zkazit..
Heh fakt zajimavy recept..."vysyp konzervu na topinku"
Uznávám, ale divil/a byste se, kolik lidí ani taková kombinace nenapadne a jsou vděční za každou inspiraci :-)