Prémiový obsah
★★★
14.5K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Rajčata spaříme ve vroucí vodě, olupeme a nakrájíme na kostky. Cibuli pokrájíme na menší kousky a česnek
Na troše rozpáleného sádla osmažíme topinky z plátků Na topinky navrstvíme rovnoměrně masovou směs, posypeme
Roštěnou i krůtí prsa očistíme, omyjeme a osušíme. Maso nakrájíme na středně velké kostky. Klobásu nakrájíme
směs prohřívat připravíme si na rozpáleném oleji topinky Topinky dáme na talíř a přelijeme směsí.
Na oleji asi pět minut opékejte cibuli chilli papričky a papriku. Přidejte mleté maso míchejte dalších
Ďábelskou směs necháme minutku provařit. Ďábelské topinky podáváme teplé, ale jsou výborné i