4.2K čtenářů Přidat komentář

Topinky se zelím

30 m

Avatar of Kuchař Berda

Kuchař Berda

@petr-berda

Postup receptu

  1. Kyselé zelí necháme okapat, podusíme na troše rozpáleného tuku a okořeníme podle chuti, např.
  2. sójovou omáčkou či mletou paprikou.
  3. Orestované zelí navrstvíme je na opečené a česnekem potřené topinky, poklademe plátky šunky, které jsme prudce opekli na tuku a ozdobíme feferonkou a kolečky cibule.
  • toastový chléb
  • česnek
  • 250 g zelí (kysané)
  • koření (dle chuti)
  • 4 plátek šunka
  • tuk
  • feferonky
  • cibule

Aby nakrájené ovoce nezhnědlo

Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.