Prémiový obsah
★★★
4.4K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli, osolíme
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Plátky chleba opečeme v topinkovači, sýr smícháme a vanilkovým cukrem, banán oloupeme, nakrájíme na kolečka
Z veky nakrájíme plátky, ze kterých opečeme topinky Na připravené topinky namažeme žampiónovou směs a klademe
Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji
Hermelín nakrájíme na plátky a rozdělíme na čtyři opečené plátky toastového chleba. Na něj přidáme kolečka
Plátky toastového chleba osmažíme v topinkovači dozlatova, lehce potřeme máslem, poklademe je plátky