Prémiový obsah
★★★
10.3K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Hermelín na povrchu nařežeme na ježka a potřeme ho Do středu formy vložíme hermelín a obskládáme ho půlkami
Na chléb navrtsvíme nakrájená rajčata, osolíme. Překryjeme šunkou, sýrem a zapečeme při 190 stupních,
Hermelín podélně nařízneme. Do připravených sklenic střídavě vrstvíme hermelín,
Hermelíny podélně rozřízneme, tak aby jich vzniklo Směs necháme dvacet minut odstát a pak v ní obalíme hermelíny
Poklademe plátky šunky, kousky okurků a Hermelínem.
Hermelín potřeme mletou paprikou smíchanou s olejem Jakmile je hermelín hotový podáváme s oblíbeným zeleninovým
s kořením a česnekem, vzniklou směsí potřeme celé hermelíny Dno alobalu zakápneme olejem a vložíme hermelín a alobal
Slaninu naskládáme na alobal do kříže, tak aby když doprostřed položíme sýr šel hezky obalit. Sýr posypeme
Hermelín obalíme v trojobalu – hladké mouce, rozšlehaném Obalený hermelín smažíme na rozpáleném oleji dozlatova