Prémiový obsah
★★★
10.4K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Hermelín na povrchu nařežeme na ježka a potřeme ho Do středu formy vložíme hermelín a obskládáme ho půlkami
Na chléb navrtsvíme nakrájená rajčata, osolíme. Překryjeme šunkou, sýrem a zapečeme při 190 stupních,
Hermelíny podélně rozřízneme, tak aby jich vzniklo Směs necháme dvacet minut odstát a pak v ní obalíme hermelíny
s kořením a česnekem, vzniklou směsí potřeme celé hermelíny Dno alobalu zakápneme olejem a vložíme hermelín a alobal
Hermelín podélně nařízneme. Do připravených sklenic střídavě vrstvíme hermelín,
Poklademe plátky šunky, kousky okurků a Hermelínem.
Slaninu naskládáme na alobal do kříže, tak aby když doprostřed položíme sýr šel hezky obalit. Sýr posypeme
Hermelín potřeme mletou paprikou smíchanou s olejem Jakmile je hermelín hotový podáváme s oblíbeným zeleninovým
Hermelín obalíme v trojobalu – hladké mouce, rozšlehaném Obalený hermelín smažíme na rozpáleném oleji dozlatova