479 čtenářů
20 m
tetalenka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Hermelín na povrchu nařežeme na ježka a potřeme ho Poté poklademe plátky rajčat, posypeme na kostičky
Poté poklademe plátky slaniny a kousky rajčat.
Osmahneme na pánvi s olejem a přidána kousky hermelínu
Syrové oloupané brambory a hermelín nakrájíme na plátky vymažeme si pekáček máslem a klademe vrstvy brambor a hermelínu
Plátky tmavého toastového chleba opečeme v topinkovači, potřeme stroužkem česneku, poklademe plátky šunky
orestujeme na rozpáleném tuku a podusíme na ní pokrájená rajčata Z toastového chleba opečeme v topinkovači několik topinek