Prémiový obsah
★★★
5.4K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Pečivo nakrájíme na menší kousky. Poklademe kousky rajčat, posypeme sýrem, šunkou a skládáme na plech
Plátky tmavého toastového chleba opečeme v topinkovači, potřeme stroužkem česneku, poklademe plátky šunky
Dortovou formu si vyložíme pečícím papírem. Hermelín na povrchu nařežeme na ježka a potřeme ho barbecue
Na chléb navrtsvíme nakrájená rajčata, osolíme. Překryjeme šunkou, sýrem a zapečeme při 190 stupních,
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
Servírujte na topinkách nebo jako salát.
Chléb nakrájíme na plátky. Poté poklademe plátky slaniny a kousky rajčat. Nakonec poklademe plátky mozzarelly
Topinky opečeme do křupava, kdo chce, může nasucho Horké topinky potřeme česnekem.