Prémiový obsah
★★★
2.9K čtenářů
20 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Promícháme, přidáme hořčici a tuto směs naneseme na topinky Potom takto připravené topinky krátce zapečeme v mikrovlnné
Plátky tmavého toastového chleba opečeme v topinkovači, potřeme stroužkem česneku, poklademe plátky šunky
Na chléb navrtsvíme nakrájená rajčata, osolíme. Překryjeme šunkou, sýrem a zapečeme při 190 stupních,
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
Dortovou formu si vyložíme pečícím papírem. Hermelín na povrchu nařežeme na ježka a potřeme ho barbecue
Těstoviny uvaříme, šunku nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme. Ve smetaně si rozmícháme vejce a osolíme
Těstoviny uvaříme, šunku nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme. Ve smetaně si rozmícháme vejce a osolíme
Špagety uvaříme dle návodu na obale, scedíme. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno. Točeňák nakrájíme na