Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
toastovači opečeme několik plátků toastového chleba, topinky poklademe masovou směsí a posypeme nastrouhanou nivou
Cuketu nakrájíme podélně na plátky a na jedné straně nedokrojíme až do konce - musí vypadat jako vějíř
Pečivo nakrájíme na menší kousky. Poklademe kousky rajčat, posypeme sýrem, šunkou a skládáme na plech
Nivu nadrobno nakrájíme a polovinu přidáme do mísy. Vývar přivedeme k varu a rozpustíme v něm zbytek nivy
Nivu nadrobno nakrájíme a polovinu přidáme do mísy. Vývar přivedeme k varu a rozpustíme v něm zbytek nivy
polovinu špekáčku položíme kolečka cibule a plátek nivy Zapečené špekáčky podáváme se zeleninou a kečupem nebo
Dortovou formu si vyložíme pečícím papírem. Hermelín na povrchu nařežeme na ježka a potřeme ho barbecue
Na chléb navrtsvíme nakrájená rajčata, osolíme. Překryjeme šunkou, sýrem a zapečeme při 190 stupních,