Prémiový obsah
★★★
6.9K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Krajíčky toastového chleba opečeme v topinkovači, nivu jemně nasekanou cibulí a takto vzniklou pomazánkou topinky
Poté poklademe plátky pečeného kuřecího masa a kolečky Hotové topinky posypeme nasekanou pažitkou nebo petrželovou
Mleté maso ochutíme prolisovaným česnekem, paprikou Na opečené toasty dáme maso, kolečka rajčat a plátky
Uzené maso (vařené, pečené..) nakrájíme na jemno a Nivu rozdrobíme najemno a rovněž přidáme do těsta.
Maso nakrájíme na kostičky a smažíme na rozpáleném Vše dáme do zapékací mísy, postrouháme nivou a na chvíli
Poté přidáme na kostky nakrájené maso, povaříme. Na topinku naneseme masozeleninovou směs a posypeme
Kuřecí maso s nivou dáme na hodinu zapéct do trouby Zapečené kuřecí maso s nivou a smetanou ihned podáváme
Jakmile je maso hotové přidáme podušenou zeleninu. Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé