Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Cibuli nakrájíme na kostičky, orestujeme na troše sádla, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampióny
Lečo dobře prohřejeme a z vajec usmažíme volská oka Na česnem potřené topinky rozdělíme na tenké plátky
Očištěné a umyté maso nakrájíme na kostky, drobně nakrájenou Potom přidáme rýži, lečo, osolíme, opepříme a zalijeme
Vepřové maso nakrájíme na plátky, osolíme je a opepříme Do hrnce přidáme zavařené lečo, orestovanou cibuli,
Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme je a opepříme Do hrnce přidáme zavařené lečo, orestovanou cibuli,
Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme a toastovači opečeme několik plátků toastového chleba, topinky
Poté poklademe plátky pečeného kuřecího masa a kolečky Hotové topinky posypeme nasekanou pažitkou nebo petrželovou
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme klobásku nakrájenou na kolečka, zelenou papriku nakrájenou
Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme směs leča Připravíme si topinky a poté směs navrstvíme a posypeme
Mleté maso ochutíme prolisovaným česnekem, paprikou Na opečené toasty dáme maso, kolečka rajčat a plátky
Na hotové topinky dáme ještě teplé lečo a nastrouhaný Lečo na topince podáváme s čerstvou zeleninou.