Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
pánvičce rychle opečeme rybí filé, chléb a kolečka ananasu Na každou topinku dáme kolečko filé a kousky ananasu
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli, osolíme
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Z veky nakrájíme plátky, ze kterých opečeme topinky Na připravené topinky namažeme žampiónovou směs a klademe
Krajíce chleba opečeme na oleji nebo na sucho v topinkovači. Lehce vychladlé natřeme máslem, obložíme