Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní plátky rybího V polovině pečení přidáme ananas bez nálevu a ještě
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Potom do omáčky přidáme nakrájené papriky, ananas, Rybí filé naskládáme do zapékací mísy, zalijeme omáčkou
Mražené rybí filé vložíme do vody a okořeníme. Uvařené filé prolisujeme nebo rozmixujeme bez koření
Porce rybího filé osolíme a pokapeme lehce citrónovou Zapékací místu vymažeme tukem nebo olejem, filé do
Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou a necháme Na cibuli dáme osolené a opepřené porce rybího filé
Filé necháme mírně rozmrazit a potom rozložíme na olejem Mírně osolíme a nahoru na filé rozložíme plátky šunky