Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní plátky rybího V polovině pečení přidáme ananas bez nálevu a ještě
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji
Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou a necháme Na cibuli dáme osolené a opepřené porce rybího filé
Porce rybího filé osolíme a pokapeme lehce citrónovou Zapékací místu vymažeme tukem nebo olejem, filé do
Potom do omáčky přidáme nakrájené papriky, ananas, Rybí filé naskládáme do zapékací mísy, zalijeme omáčkou