Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní plátky rybího V polovině pečení přidáme ananas bez nálevu a ještě
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji
Potom do omáčky přidáme nakrájené papriky, ananas, Rybí filé naskládáme do zapékací mísy, zalijeme omáčkou
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Mražené rybí filé vložíme do vody a okořeníme. Uvařené filé prolisujeme nebo rozmixujeme bez koření
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo