Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní plátky rybího V polovině pečení přidáme ananas bez nálevu a ještě
Filé osolíme a okořeníme a na pánvi na oleji opečeme Plátky filé i rozmrazené krabí tyčinky nakrájíme na
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo
Porce rybího filé osolíme a pokapeme lehce citrónovou Zapékací místu vymažeme tukem nebo olejem, filé do