Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní plátky rybího V polovině pečení přidáme ananas bez nálevu a ještě
Filé osolíme a okořeníme a na pánvi na oleji opečeme Plátky filé i rozmrazené krabí tyčinky nakrájíme na
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s přídavkem octa (vody má být jen tolik, aby filé bylo
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Všechny suroviny mimo ryb smícháme v hrnci. Přivedeme k varu, stáhneme plamen a necháme odpařit na polovinu