Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Cibuli nakrájíme na kostičky, orestujeme na troše sádla, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampióny
Kukuřičnou mouku smícháme s rýžovou, s kypřicím práškem do pečiva a solí. Přidáme olej, na kousky nakrájený
Nejprve si nakrájíme žampiony, které orestujeme na másle. Poté přisypeme nasekané bylinky a necháme vychladnout
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo. Orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku
Nakrájené žampiony nakrájíme a orestujeme na pánvi dorůžova. Přidáme cibuli a slaninu. Osolíme, přidáme
V kastrolu rozpustíme máslo, zaprášíme moukou a 2-3 restujeme. Vzniklou jíšku zalijeme vývarem a vše
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Společně podusíme na sádle
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
Zapékací misku vymažeme máslem a na dno naskládáme plátky bagety, které jsme nasucho opekli na pánvi.
Žampióny překrájíme na poloviny, měkký salám i sýr nakrájíme na kousky, které budou stejně velké, jako