Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Cibuli nakrájíme na kostičky, orestujeme na troše sádla, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampióny
Kukuřičnou mouku smícháme s rýžovou, s kypřicím práškem do pečiva a solí. Přidáme olej, na kousky nakrájený
Nejprve si nakrájíme žampiony, které orestujeme na másle. Poté přisypeme nasekané bylinky a necháme vychladnout
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo. Orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku
Nakrájené žampiony nakrájíme a orestujeme na pánvi dorůžova. Přidáme cibuli a slaninu. Osolíme, přidáme
V kastrolu rozpustíme máslo, zaprášíme moukou a 2-3 restujeme. Vzniklou jíšku zalijeme vývarem a vše
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Společně podusíme na sádle
Na drobno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na lžíci másla přidáme papriku a chvíli osmahneme. Poté
Plátky chleba nakrájíme na kostky. Rozložíme je na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C. Upečeme
Zapékací misku vymažeme máslem a na dno naskládáme plátky bagety, které jsme nasucho opekli na pánvi.