Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Veku namažeme pařížským salátem. Plátky šunky stočíme a dáme na namazanou veku. Okurku hadovku omyjeme
Postup....prostě skládáme a skládáme, hraji si s tím a nakonec je hotovo! Důleité je mít kvalitní suroviny
Chléb rozřízneme, pokapeme olejem a potřeme rajčatovou pastou. Navrstvíme olivy, rajčata, tuňáka, česnek
V rozehřáté pánvi osmažíme nasucho plátky česnekového boku nebo slaniny dle chuti. Plátky po osmažení
Hotové topinky osolíme a očesnekujeme z obou stran. Masovou směs klademe na topinky a posypeme sýrem.
V rozehřáté pánvi osmažíme nasucho plátky česnekového boku nebo slaniny dle chuti. Plátky po osmažení
plátkem sýra a do středu topinky opatrně umístíme Zapečenou obloženou topinku ihned podáváme, aby byla
Brambory oloupeme, omyjeme a jemně nastrouháme do mísy. Přidáme k nim prolisovaný česnek, sůl, majoránku
Jelení hrudí omyjeme a uvaříme v osolené vodě společně s nakrájenou mrkví, cibulí, petrželí, celerem,
Máslo smícháme s cukrem a se žloutkem a tuto hmotu namažeme na chléb nebo na perník. Takto připravené