Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Postup....prostě skládáme a skládáme, hraji si s tím a nakonec je hotovo! Důleité je mít kvalitní suroviny
Veku namažeme pařížským salátem. Plátky šunky stočíme a dáme na namazanou veku. Okurku hadovku omyjeme
Chléb rozřízneme, pokapeme olejem a potřeme rajčatovou pastou. Navrstvíme olivy, rajčata, tuňáka, česnek
Hotové topinky osolíme a očesnekujeme z obou stran. Masovou směs klademe na topinky a posypeme sýrem.
V rozehřáté pánvi osmažíme nasucho plátky česnekového boku nebo slaniny dle chuti. Plátky po osmažení
V rozehřáté pánvi osmažíme nasucho plátky česnekového boku nebo slaniny dle chuti. Plátky po osmažení
plátkem sýra a do středu topinky opatrně umístíme Zapečenou obloženou topinku ihned podáváme, aby byla
Kvásek připravíme 24 hodin předem. V misce smícháme mouku, droždí a vlažnou vodu. Ke vzniklému kvásku
Bagetu nakrájíme na plátky. Namažeme je sýrem. Část z nich ozdobíme lososem, koprem a limetkou. Další
Brambory oloupeme, omyjeme a jemně nastrouháme do mísy. Přidáme k nim prolisovaný česnek, sůl, majoránku