Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Směs nakonec dochutíme solí a chilli omáčkou. Plátky chleba smažíme klasicky na oleji a topinky pak
Poté přidáme do směsi a dusíme do měkka. Mezitím si připravíme klasické topinky.
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
Krajíce chleba nebo plátky toastového chleba pokapeme sójovou omáčkou, lehce potřeme hořčicí a posypeme
Opečeme topinky, potřeme je stroužkem česneku, poklademe masovou směsí a podáváme se zeleninou.
Na troše oleji orestujeme na proužky nakrájenou cibuli. Přidáme nastrouhanou mrkev a na proužky nakrájenou
Tuto směs určitě vyzkouším, líbí se mi suroviny, určitě to bude dobré