Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Poté přidáme do směsi a dusíme do měkka. Mezitím si připravíme klasické topinky.
Směs nakonec dochutíme solí a chilli omáčkou. Plátky chleba smažíme klasicky na oleji a topinky pak
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
Krajíce chleba nebo plátky toastového chleba pokapeme sójovou omáčkou, lehce potřeme hořčicí a posypeme
Opečeme topinky, potřeme je stroužkem česneku, poklademe masovou směsí a podáváme se zeleninou.
Tuto směs určitě vyzkouším, líbí se mi suroviny, určitě to bude dobré