Prémiový obsah
★★★★
7.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Podáváme s topinkami a zeleninovou přílohou.
Na pánvi rozpustíme trochu másla, vmícháme nastrouhaný sýr a když se rozpustí, přidáme mléko nebo smetanu
Poté přidáme do směsi a dusíme do měkka. Mezitím si připravíme klasické topinky.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme směs leča Připravíme si topinky a poté směs navrstvíme a posypeme
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným