Prémiový obsah
★★★
3.9K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Na pánvi opečeme chléb, smícháme si vejce, pepř, sůl a nakrájený sýr a dochutíme paprikou. Zahustíme
Na sýrovou omáčku orestujeme na oleji nakrájenou slaninu Na topinky natřeme sýrovou omáčku, lžící vytvarujeme
Krémový sýr rozmícháme s mlékem, osolíme, opepříme a promícháme se strouhaným křenem. Vzniklou směsí
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. K masu přidáme vejce, cibuli a trochu strouhanky, osolíme a opepříme
Mezitím připravme krem: V mléce rozmícháme mouku a Na povrch rozetřeme krém, do kterého ještě předtim
Dýní důkladní oloupeme, zbavíme semínek, omyjeme a nakrájíme na kousky. Dáme do vody a vaříme na mírném
Smícháme si mascarpone a sýr, přidáme cukr a ušleháme krém
Eidam smícháme se žloutky a vajíčkem a dochutíme solí. Namažeme na chléb. Smažíme v pánvi na oleji,
Do hrnečku dáme všechny ingredience, kromě strouhanky. Vše smícháme a namažeme na jednu stranu chleba.Poté
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli, osolíme