Prémiový obsah
★★★
85 čtenářů
tetalenka
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Celou směs dusíme asi 30 minut. Podáváme s bramborem, plátek přelitý lečovou směsí.
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
Směs nakonec dochutíme solí a chilli omáčkou. Plátky chleba smažíme klasicky na oleji a topinky pak
Poté přidáme do směsi a dusíme do měkka. Mezitím si připravíme klasické topinky.
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným