Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
Směs nakonec dochutíme solí a chilli omáčkou. Plátky chleba smažíme klasicky na oleji a topinky pak
Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme směs leča Připravíme si topinky a poté směs navrstvíme a posypeme
Poté přidáme do směsi a dusíme do měkka. Mezitím si připravíme klasické topinky.