Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
40 m
tetalenka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Směs nakonec dochutíme solí a chilli omáčkou. Plátky chleba smažíme klasicky na oleji a topinky pak
dozlatova, osolíme, přidáme omyté a na nudličky nakrájené kuřecí Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs
Na topinku naneseme masozeleninovou směs a posypeme
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
To může být dobré