Prémiový obsah
★★★
4.7K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
tuk do papírové kuchyňské utěrky, případně můžeme topinky Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Směs nakonec dochutíme solí a chilli omáčkou. Plátky chleba smažíme klasicky na oleji a topinky pak