Prémiový obsah
★★★
17.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Masovou směs namažeme na opečené topinky, doprostřed topinku posypeme strouhaným sýrem.
Krajíce chleba nebo plátky toastového chleba pokapeme sójovou omáčkou, lehce potřeme hořčicí a posypeme
V míse smícháme mleté maso, najmeno anstrouhaný sýr, přidáme vejce, pivo, směs zahustíme strouhankou
Mleté maso promícháme v míse s namočeným a vymačkaným rohlíkem, třemi lžícemi strouhanky a s vejci. Pokud
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným