Prémiový obsah
★★★
17.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Masovou směs namažeme na opečené topinky, doprostřed topinku posypeme strouhaným sýrem.
Krajíce chleba nebo plátky toastového chleba pokapeme sójovou omáčkou, lehce potřeme hořčicí a posypeme
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
tuk do papírové kuchyňské utěrky, případně můžeme topinky Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs
V míse smícháme mleté maso, najmeno anstrouhaný sýr, přidáme vejce, pivo, směs zahustíme strouhankou