Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Opečeme topinky, potřeme je stroužkem česneku, poklademe masovou směsí a podáváme se zeleninou.
Vepřové maso nakrájíme na nudličky a promícháme s vejcem Plátky chleba smažíme klasicky na oleji a topinky pak
s olejem, sójovou omáčkou, worchestrovou omáčkou, vejcem tenké placky (jako karbanátky), dáme je na opečené topinky
Maso v mlýnku pomeleme, v míse smícháme s vejcem, solí Masové kuličky rozdělíme na talíře, polijeme omáčkou
Vajíčka usmažíme, osolíme a promícháme s kečupem. Tuto směs natřeme na opečené krajíce chleba a ještě
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným