Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Opečeme topinky, potřeme je stroužkem česneku, poklademe masovou směsí a podáváme se zeleninou.
Vepřové maso nakrájíme na nudličky a promícháme s vejcem Plátky chleba smažíme klasicky na oleji a topinky pak
s olejem, sójovou omáčkou, worchestrovou omáčkou, vejcem tenké placky (jako karbanátky), dáme je na opečené topinky
Vajíčka usmažíme, osolíme a promícháme s kečupem. Tuto směs natřeme na opečené krajíce chleba a ještě
Maso v mlýnku pomeleme, v míse smícháme s vejcem, solí Masové kuličky rozdělíme na talíře, polijeme omáčkou
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným