Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Vejce vyklepneme do misky a poté vlijeme do octové lehce zakápneme olejem, přidáme fazole a položíme vejce
Vepřové maso nakrájíme na nudličky a promícháme s vejcem Poté zprudka opečeme na pánvi a přidáme cibuli, kečup
Jakmile jsou brambory měkké přidáme rozmíchaná vejce Podáváme horké se strouhaným sýrem a topinkou.
Masovou směs namažeme na opečené topinky, doprostřed topinku posypeme strouhaným sýrem.
Propasírovaný kečup přivedeme k varu a vaříme odkryté Horký kečup lijeme do čistých zavařovacích sklenic,
Vše dáme do hrnce a vaříme asi dvě hodiny. Poté necháme vychladnout, rozmixujeme a přepasírujeme. Naplníme