Prémiový obsah
★★★
8.9K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Plátky tmavého toastového chleba opečeme v topinkovači, potřeme stroužkem česneku, poklademe plátky šunky
Opečeme topinky, potřeme je stroužkem česneku, poklademe masovou směsí a podáváme se zeleninou.
tuk do papírové kuchyňské utěrky, případně můžeme topinky Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs
Masovou směs namažeme na opečené topinky, doprostřed topinku posypeme strouhaným sýrem.
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
Masové koule přidejte do omáčky a podávejte s bramborami
Na topinky navrstvíme salát z červeného zelí spolu s masovými kuličkami a podáváme, posypeme sýrem a podáváme
V jedné míse smícháme suché suroviny a v druhé mokré. Do mísy se suchými surovinami vlijeme rozmíchané