Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Plátky tmavého toastového chleba opečeme v topinkovači, potřeme stroužkem česneku, poklademe plátky šunky
Květák si důkladně umyjeme a očistíme. V hluboké míse smícháme maso, lžičku soli, kmínu a majoránky.
Pečeni nakrájíme na plátky a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran asi 30 minut. Cibule nakrájíme na
Z kuřecích prs nakrájíme tenké plátky, aby se dobře propekly, osolíme je a potřeme utřeným česnekem.
Citrón důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, které rozpůlíme. Společně s cukrem, skořicí, hřebíčky
Na kousky alobalu nasypeme koření a přidáme kapku pleje. Poté v každém koření obalíme jiný hermelín a
Mrkev očistíme a nastrouháme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Nachystáme si zavařovací sklenici
Ananas oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vykrojíme z nich tuhý střed. V misce smícháme cukr, limetkovou
Do hrnce nalijeme vodu, přidáme skořici, nové koření, hřebíček, pomerančovou kůru a cukr. Přivedeme k
V jedné míse smícháme suché suroviny a v druhé mokré. Do mísy se suchými surovinami vlijeme rozmíchané
Ingredience na těsto zpracujeme a necháme asi 20 minut v lednici. Rozválíme a vykrajujeme kolečka, která