Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Houby očístíme a nakrájíme jako na smaženici. Utřeme česnek a přidáme k podušeným houbám, zamícháme
Přidáme houby i kmín a dusíme tak dlouho, až jsou houby Na česnekové topinky navrstvíme houby a topinky s houbami
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli, osolíme
Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji
Houby očistíme, nakrájíme na plátky, dáme dusit na Z veky nakrájíme plátky, ze kterých opečeme topinky
Hermelín nakrájíme na plátky a rozdělíme na čtyři opečené plátky toastového chleba. Na něj přidáme kolečka
Plátky toastového chleba osmažíme v topinkovači dozlatova, lehce potřeme máslem, poklademe je plátky