Prémiový obsah
★★★
4.8K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme směs leča Připravíme si topinky a poté směs navrstvíme a posypeme
tuk do papírové kuchyňské utěrky, případně můžeme topinky Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.