9.3K čtenářů Přidat komentář

Pikantní masové topinky s vejci

30 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Postup receptu

  1. Maso s feferonkami umeleme v mlýnku na maso, podle potřeby dosolíme a promícháme s cikánskou omáčkou.
  2. Na pánvi uděláme míchaná vajíčka. Masovou směs namažeme na opečené topinky, doprostřed každé topinky dáme trochu míchaných vajíček a celou topinku posypeme strouhaným sýrem.
  • toastový chléb
  • 2 vejce
  • 200 g maso (pečené nebo vařené)
  • 2 feferonky
  • cikánská omáčka (ve sklenici)
  • sýr (strouhaný)
  • sůl

Vytažení koláče

Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.

Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.