Prémiový obsah
★★★
8.8K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Plátky tmavého toastového chleba opečeme v topinkovači, potřeme stroužkem česneku, poklademe plátky šunky
Opečeme topinky, potřeme je stroužkem česneku, poklademe masovou směsí a podáváme se zeleninou.
Masovou směs namažeme na opečené topinky, doprostřed topinku posypeme strouhaným sýrem.
tuk do papírové kuchyňské utěrky, případně můžeme topinky Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
Masové koule přidejte do omáčky a podávejte s bramborami
Na topinky navrstvíme salát z červeného zelí spolu s masovými kuličkami a podáváme, posypeme sýrem a podáváme
Citrón důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, které rozpůlíme. Společně s cukrem, skořicí, hřebíčky