Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
toastovači opečeme několik plátků toastového chleba, topinky poklademe masovou směsí a posypeme nastrouhanou nivou
Pečivo nakrájíme na menší kousky. Poklademe kousky rajčat, posypeme sýrem, šunkou a skládáme na plech
Cuketu nakrájíme podélně na plátky a na jedné straně nedokrojíme až do konce - musí vypadat jako vějíř
Dortovou formu si vyložíme pečícím papírem. Hermelín na povrchu nařežeme na ježka a potřeme ho barbecue
Na chléb navrtsvíme nakrájená rajčata, osolíme. Překryjeme šunkou, sýrem a zapečeme při 190 stupních,
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
Nivu nadrobno nakrájíme a polovinu přidáme do mísy. Vývar přivedeme k varu a rozpustíme v něm zbytek nivy