Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
Směs nakonec dochutíme solí a chilli omáčkou. Plátky chleba smažíme klasicky na oleji a topinky pak
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
Poté přidáme do směsi a dusíme do měkka. Mezitím si připravíme klasické topinky.
tuk do papírové kuchyňské utěrky, případně můžeme topinky Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs
Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme směs leča Připravíme si topinky a poté směs navrstvíme a posypeme