Prémiový obsah
★★★
5.4K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Plátky tmavého toastového chleba opečeme v topinkovači, potřeme stroužkem česneku, poklademe plátky šunky
Pečivo nakrájíme na menší kousky. Poklademe kousky rajčat, posypeme sýrem, šunkou a skládáme na plech
Na chléb navrtsvíme nakrájená rajčata, osolíme. Překryjeme šunkou, sýrem a zapečeme při 190 stupních,
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
Dortovou formu si vyložíme pečícím papírem. Hermelín na povrchu nařežeme na ježka a potřeme ho barbecue
Servírujte na topinkách nebo jako salát.
Chléb nakrájíme na plátky. Poté poklademe plátky slaniny a kousky rajčat. Nakonec poklademe plátky mozzarelly
Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji