5.9K čtenářů Přidat komentář

Topinky s lečem a volským okem

35 m

Avatar of Kuchař Berda

Kuchař Berda

@petr-berda

Postup receptu

  1. Lečo dobře prohřejeme a z vajec usmažíme volská oka.
  2. Na česnem potřené topinky rozdělíme na tenké plátky nakrájenou klobásu, celý povrch potřeme lečem a navrch dáme volské oko, které pokapeme tatarskou omáčkou.
  3. Před volským okem a pokapáním tatrskou omáčkou můžeme ještě krátce zapéct v mikrovlnné troubě.
  • 4 topinky
  • česnek
  • 1 lečo (sterilované)
  • klobása
  • 4 vejce
  • tatarská omáčka

Domácí moučkový cukr

Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.

mlýnku na kávu.

Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.