Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
V pánvi s rozehřátým sádlem usmažíme z vajec volská oka, položíme je na připravené topinky, osolíme je
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
Omyté hlavičky hub si naskládáme na plech s pečicím papírem, zakápneme olejem, osolíme a opepříme. Takto
Na oleji osmahneme na proužky nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zezlátne. Poté z cibule na pánvi vytvoříme
Vejce vyklepneme na rozpálený olej. Osolíme, opepříme a poklademe kousky rajčete. Necháme vejce na pánvi
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
list salátu, na něj maso, cibuli, plátek rajčete a volské oko připravené z vajec, omáčku dle chuti a přiklopíme