Vepřová maso rozdělíme na větší kusy, osolíme a dáme do pekáčku vymazaného olejem. Opepříme a přidáme
Maso dobře omyjeme a osušíme. Rovnoměrně do něj uděláme několik zářezů a ukryjeme do nich plátky česneku
Po upečení je maso šťavnaté a měkké. Doba pečení je závislá na tom, z jak starého kusu maso
Po upečení rozehřejte na pánvi kokosové mléko spolu
Uvařené hovězí žebro dáme na mísu., Obložíme ho uvařeným mrkví pokrájenou na plátky a udušenou na másle a zeleným
Během pečení žebra kontrolujte podle potřeby opatrně Upečená žebra vyndejte z trouby a nechte vychladnout
Na žebrech totiž nemusí být dostatek masa. Použít můžete i žebra z divočáka.
Žebra omyjeme, osušíme, potřeme česnekem se solí a si odlijeme půl hrníčku výpeku, přidáme koření na pečená
V této směsi namočíme žebra a necháme marinovat v lednici Naložené žebra dáme do pekáčku a upečeme do měkka.
Žebírka si osolíme, v misce smícháme ingredience na Žebra potřeme a necháme přes noc marinovat.
V této směsi namočíme žebra a necháme marinovat v lednici Naložené žebra dáme do pekáčku a upečeme do měkka.
Žebra omyjeme a dáme na plech nebo do pekáče. Poté posypeme žebra a pečeme při 180°C alespoň dvě
soli, pepře, česneku, rozmarýnu, oregana a šťávy a žebírka Na pekáči orestujeme cibuli, česnek a bylinky, žebra
Po pomalém pečení bůček v nádobě opatrně otočte kůží 230 °C (pokud máte, zapněte program na grilování/pečení
Kachnu omyjte zevnitř i zvenku pod tekoucí studenou vodou. Nechte ji okapat a pak ještě zvenku osušte
Příprava husy: Husu očistíme a vypláchneme zevnitř. Poté okmínujeme zvenku i zevnitř. Důkladně osolíme
Kachnu omyjeme, osušíme, odřízneme přebytečný tuk u krku i biskupa a hodně ji ze všech stran osolíme.
se muset řídit odhadem, u kilového kusu masa může pečení Po upečení nechte maso nejméně půl hodiny až hodinu
Hodinu před koncem celého pomalého pečení pekáč odklopte
Hovězí žebra odblaňte, osolte kvalitní mořskou solí pomalu pečte po dobu 7 až 8 hodin.
Cibuli, mrkev a květák očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. V hrnci rozehřejeme olej a zeleninu na