Poté k němu přidáme sůl, olej a vlažnou vodu a vypracujeme Upečeme při 250 °C asi 5-10 minut, podle tloušťky těsta
Ještě zmražené mořské plody rozkrájíme na menší kousky, co se nám ve zmrzlém stavu podaří. Ve velké pánvi
Poté k němu přidáme sůl, olej a vlažnou vodu a vypracujeme Upečeme při 250 °C asi 5-10 minut, podle tloušťky těsta
Do keramické nádoby dáme olej, nakrájenou cibuli, na kostky nakrájené maso, prolisovaný česnek, koření
Porce kapra potřeme sardelovou pastou, kterou jsme utřeli s máslem. Pak je poprášíme hladkou moukou a
česneku, přidáme nakrájené ryzce, plátek citronu s kůrou Poté přidáme nakrájená rajčata a mírně podusíme.
Obě zelené natě nadrobno posekáme, přimícháme všechny ostatní suroviny a rozmixujeme na jemnou kaši.
Všechny šťávy společně důkladně rozmixujeme a dáme zchladit na mrazák. Banán oloupeme, nakrájíme na tenké
Plody moře necháme rozmrazit a mírně je naklepeme. oleje dohusta a přidáme všechnu zeleninu i plody moře
Plody moře necháme rozmrazit a mírně je naklepeme. oleje dohusta a přidáme všechnu zeleninu i plody moře
Plody moře necháme rozmrazit a mírně je naklepeme. oleje dohusta a přidáme všechnu zeleninu i plody moře
Přidejte oboje mušle (jen zavřené a očištěné nožíkem zbylé lžíci oleje opékejte drcené chilli, citronovou kůru
V hrnci zpěníme na rozehřátém oleji nakrájenou cibuli a nasekané stroužky česneku. Když se rozvoní, přihodíme
Kávový krém přendáme do cukrářského sáčku s hladkou Poté vyšleháme karamelovou smetanu v pevnou šlehačku
Plody moře necháme rozmrazit a mírně je naklepeme. oleje dohusta a přidáme všechnu zeleninu i plody moře
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Ochutíme drceným kořením na divočinu a na pánvi na rozpáleném