Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme je a opepříme Do hrnce přidáme zavařené lečo, orestovanou cibuli,
Cibulku nakrájíme na kostečky a osmažíme na oleji a přidáme nakrájené papriky. Necháme dusit asi 15 minut
Cibulku nakrájíme na kostečky a osmažíme na oleji a přidáme nakrájené papriky. Necháme dusit asi 15 minut
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Zeleninu očistíme, omyjeme, a nakrájíme na kousky. Přidáme
Na oleji si osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme klobásku na kolečka a orestujeme. Zalijeme vývarem
Vepřové maso nakrájíme na plátky, osolíme je a opepříme Do hrnce přidáme zavařené lečo, orestovanou cibuli,
Očištěné a umyté maso nakrájíme na kostky, drobně nakrájenou zpěníme na rozehřátém oleji nebo tuku, přidáme kostky masa
tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, vmícháme mleté maso , lečo, nakrájené feferonky, utřený česnek, rajčatový
Pytlákovu leč necháme před podáváním dobře vychladit Pytlákova leč chutná nejlépe s ledem.
Maso smícháme s na nudličky nakrájenou paprikou zbavenou Poté vejce a slaninu s cibuli přidáme k masu a promícháme
Maso opláchneme a nakrájíme na kostky. Pak přidáme hovězí maso a necháme ho osmahnout.
Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Přidáme nakrájené maso, zlehka osolíme, opepříme a
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme klobásku nakrájenou na kolečka, zelenou papriku nakrájenou
Do masa vmícháme lečo a necháme vydusit na šťávu. Pikantní maso na zeleninovém leču podáváme s bramboráčky
Předehřejte troubu na 190° C. Těstoviny uvařte podle návodu, slijte a nechte v hrnci přiklopené. Na olivovém
Nakonec vmícháme kojenecké sušené mléko a máslo a důkladně
a pepřem a touto směsí potřeme kousky zeleniny i masa Pak všechnu zeleninu a maso strídavě napichijeme na
másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem Uzené maso drobně nakrájíme, urovnáme na zeleninu a
Přidáme vejce, na drobné kostičky nakrájené uzené maso obalujeme je v mouce, vejcích rozšlehaných se solí a mlékem
másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem Zeleninu s masem přelijeme omáčkou a dopečeme.