3.9K čtenářů Přidat komentář

Topinky s rybím filé a ananasem

40 m

Avatar of Kuchař Berda

Kuchař Berda

@petr-berda

Postup receptu

  1. Na pánci rozpálíme trochu másla nebo tuku, osmažíme nakrájenou cibuli a plátky žampiónů, osolíme a opepříme a na jiné pánvičce rychle opečeme rybí filé, chléb a kolečka ananasu.
  2. Na každou topinku dáme kolečko filé a kolečko ananasu, pokryjeme žampiónovou směsí a ještě horké podáváme.
  3. Můžeme ozdobit plátky rajčat a petrželovou natí.
  • 4 plátek tmavého chleba
  • 4 kolečko rybí filé
  • 4 kolečko konzervovaného ananas
  • 100 g žampióny
  • 1 cibule
  • máslo (nebo tuk)
  • olej
  • pepř
  • sůl

Vylepšený koláč s drobenkou

Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.