Omáčku rozmixujeme, přidáme do ní kostečky okurek a Na talíře rozdělíme maso, zalijeme omáčkou a podáváme
Mezitím si zahustíme omáčku. omáčku stáhnu z plamene a nevařím.
Jakmile je maso měkké, vyjmeme ho z omáčky a omáčku Maso přelijeme omáčkou a podáváme s rýží.
Suroviny na nálev dejte do většího hrnce, promíchejte a přiveďte k varu. Nechte 2-3 minuty provařit a
Do tlakového hrnce dáme sádlo, přisypeme nakrájenou cibuli, nakrájené maso a necháme zatáhnout. Okořeníme
Uvedené suroviny svaříme v hrnci. Do zavařovací sklenice dáme okurky, přidáme koření, bobkový list, 4
Vše spaříme a necháme chvíli vychladnout. Okurky zavařujeme spolu se 4 dubovými listy, plátky mrkve a
Suroviny na lák svaříme přesně 20 minut a necháme vychladnout. Na dno sklenice dáme koření, přísady nakrájené
Maso prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a v hrnci rozpustíme sádlo, na kterém necháme orestovat
Na sádle zpěníme cibuli. Přidáme maso nakrájené na kostky, mletý kmín, černé koření, papriku, sůl, podlijeme
Sýry překrojíme na čtvrtiny, cibuli na kolečka, papriku na proužky a okurky také. Do sklenice dáme semínka
Cibuli nakrájíme a osmažíme na sádle, přidáme mletou papriku a na kostky nakrájené maso. Za stálého míchání
společně s veškerou šťávou přelijeme do připravené omáčky nakrájíme na plátky, přidáme přílohu (ideálně rýže) a omáčku
Cibuli oloupeme a nasekáme na jemno. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Kyselé okurky nakrájíme
nakrájíme na plátky, společně s výpekem vložíme do omáčky Znojemskou vepřovou pečeni podáváme s rýží.
Přilijte lák z okurek a vývar a promíchejte, aby omáčka Když je maso měkké, vyjměte ho a omáčku buď přeceďte
Omáčku podle potřeby zahustíme nasucho opraženou moukou Do uvařené omáčky vmícháme kyselou smetanu, už jen
Na talíři omáčku podáváme s knedlíkem, masem, a na omáčku nastrouháme jednu okurku.
Nejprve na tuku orestujeme jemně nakrájenou cibulku, potom přidáme kmín, maso na kostičky a dále restujeme
Na oleji spěníme cibulku. Mezitím nakrájime maso na kostičky, nakrájené maso vložíme na osmahlou cibuli
Omáčku nakonec ještě zahustíme. Znojemskou omáčku podáváme s knedlíkem, rýží nebo těstovinami
Přilijte lák z okurek a vývar a promíchejte, aby omáčka Když je maso měkké, vyjměte ho a omáčku buď přeceďte