Alobal pevně zabalíme a pečeme asi 1/2 hodiny. Z uzeného, ryby i zeleniny se vypeče dost šťávy na
Zeleninu a žampiony očistíme a nakrájíme na kousky Osušené filety pangase vložíme na alobal.
Čtverce alobalu lehce vymažeme máslem a doprostřed Pak alobal přehneme a okraje pevně založíme.
grilovacím kořením a po jedné zabalíme s trochou másla do alobalu Hotovou cibuli vyjmeme z alobalu, osolíme a opepříme
Alobal potřeme olejem, rozprostřeme na něj roštěnku Alobal uzavřeme jako měšec a konce zkroutíme, aby se
Pangase na zelenině přiklopíme víkem a vložíme do předehřáté Pangase na zelenině podáváme s připravenými brambory
Naplíme strouhaným sýrem a zabalíme do alobalu, vrchní
Zeleninu necháme rozmrazit. Alobal nastříháme na 6 stejně velkých kousků.
zeleninou, česnek a podusíme. Poté rozdělíme na 4 díly, dáme do alobalu, zasypeme
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na alobal Alobal trošku zvedneme a zavřeme, pečeme asi půl hodinky
Druhý den kotlety i s marinádou rozdělíme do alobalu Brambory omyjeme, dáme je do alobalu po třech kusech
Nachystáme si dostatečně velké kusy alobalu, klobásy podélně důkladně nařízneme, položíme je na alobal
Alobal rozdělíme na čtverečky tak velké, aby se do nebo smaženými bramborovými kroketami a grilovanou zeleninou
Celá jablka položíme na čtverce alobalu, potřeme je třtinového cukru a jablka pečlivě zabalíme do čtverců alobalu