Z mouky, vajec, soli a oleje uhněteme těsto, podle velikosti vajec přidáme trochu vody. Těsto dáme v
Den si připravíme poliš. Do mísy prosejeme jeden hrnek hladké polosvětlé chlebové mouky, promícháme s
Mouku prosejeme na vál a uděláme v ní důlek, rozklepneme do něj vejce a vypracujeme těsto. Hněteme
Přidejte vejce, sůl a s pomocí vidličky vejce s trochou Těstoviny vařte v dostatečně osolené vroucí vodě.
Příprava těstovinové směsy: Vhodíme těstoviny do vroucí Zatímco se těstoviny vaří, odstraníme z rajčátek semena
Špagety uvaříme v osolené vodě cca 10 minut. Scedíme a udržujeme teplé. Slaninu nakrájíme na kostičky
Mouku vsypte do robota, pusťte a pomalu přidávejte vejce. Míchejte asi 2 minuty. Uhnětené těsto prohněťte
na úzké proužky a vaříme 12 - 14 minut jako běžné těstoviny Domácí italské těstoviny podáváme podle chuti k různým
Lasagne: Lasagne spaříme v osolené vodě, ale ne úplně doměkka. Potom je dáme do mísy se studenou vodou
Z mouky a vajec uděláme nudlové těsto, které rozkrájíme na čtverečky a ty uvaříme v osolené vodě. Potom
Přidejte vejce, sůl a s pomocí vidličky vejce s trochou Těstoviny vařte v dostatečně osolené vroucí vodě.
Těstoviny uvaříme dle návodu na skus. Těstoviny s omáčkou servírujeme zakápnuté trochou olivového
Příprava těsta: Cukr vyšleháme s žloutky do pěny. Přidáme mouku a tuk. Vypracujeme těsto a rozložíme
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a orestujeme na olivovém oleji. Cuketu, pórek a řapíky celeru nakrájíme
Oříšky opečeme nasucho, dáme do mixéru s prolisovaným česnekem, parmazánem a olejem a rozmixujeme. Poté
Droždí, špetku cukru si dáme do 100 ml vlažné vody a necháme vzejít kvásek. Mouku dáme do mísy, přidáme
Brambory a jablíčka nakrájíme, okurky, mrkev, šunky také na malé kousky. Přidáme nasekanou cibulku, sardelky
Prsa nařízneme na plát, naklepeme, posypeme solí a postrouháme tvarohem. Přehneme, okraje sklepneme,
Přes noc namočíme houby v mléce. telecí maso nakrájíme na kostky, stejně i drůbky a podusíme na troše
Na zapěněnou cibuli dáme očištěnou, pokrájenou kořenovou zeleninu, odblaněné telecí maso, osolíme, podlijeme
Očištěnou, pokrájenou zeleninu a cibulku osmažíme na sádle. Přidáme maso, sůl, koření, podlijeme vodou
Smetanu nalijeme do hrnce a přidáme želatinu a cukr, prohřejeme, ale nevaříme. Poté nalijeme do formiček