Asi za půl hodiny přidáme očištěné a nakrájené houby Pak vše zalijeme smetanou, do které jsme rozmíchali mouku
nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce nakrájenou cibuli, nadrobno posekaný česnek, pokrájené houby
Fazole namočíme 24 hodin předem do studené vody, abychom je druhý den mohli uvařit. Na oleji či tuku
Potom přidáme umyté nakrájené houby, sůl, červenou Po udušení zaprášíme moukou a povaříme.
tekutina odpařená, přidáme za stálého míchání papriku a mouku
Když máte víno zredukované, guláš zalijte vývarem. Po hodině guláš odklopte.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na malou kousky. Osmahněte v hnrci s lžící sádla. Maso pokrájet na větší
Z másla a mouky uděláme jíšku. Guláš podáváme s knedlíkem posypaný čerstvou cibulí
Jakmile je maso měkké, zahustíme guláš moukou rozmíchanou
Vaříme asi hodinu pod poklicí, poté přidáme houby a Nakonec přimícháme mouku rozmíchanou v troše vody.
Na sádle orestujeme nakrájenou cibuli a polovinu česneku. Přidáme papriku, nakrájené maso, a koření.
Hotový guláš podáváme ve vydlabaném opečeném bochníku
Přidáme nakrájené, namočené houby. Poprášíme lehce moukou a mletou paprikou.
Když je maso skoro měkké, zaprášíme ho moukou, kterou Guláš podáváme s houskovým knedlíkem.
Hotový guláš můžeme dle chuti zahustit moukou rozmíchanou
Během vaření občas guláš promícháme. Na pánvi rozpustíme máslo přidáme mouku a vytvoříme
nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce Poté přidáme houby a papriku.
Poloměkké maso zalijeme vodou s rozkvedlanou moukou Guláš podáváme s houskovým knedlíkem, čerstvým pečivem