Hovězí maso omyjeme, dáme do tlakového hrnce, přidáme Podáváme s vařenou tarhoňou.
Do pomalého hrnce nalijeme passatu, vložíme oháňku pak ji zalijeme vývarem z oháňky, 1-2 cm nad tarhoňu
Oháňka nakrájejte na 5 cm kousky a obalte ji v mouce V polovině pečení oháňku otočte.
1,5 cm nad tarhoňu. Abyste pokrm oživili a přidali i něco svěžího, nezapomeňte
Dochutíme solí,malinko pro barvu sojovou omáčkou. Tarhoňa se dělá jako klasické strouhání do polévky.
protlak, prolisovaný česnek, tymián, bobkový list a sušenou Poté plátky vyjmeme a omáčku rozmixujeme do haldka
Maso vyjmeme, omáčku vaříme, až zhoustne, pak prolijeme
Jakmile je maso měkké, vyjmeme z omáčky bobkový list
Hovězí maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky Nakonec přimícháme kousek másla a necháme v omáčce
Očištěné maso nakrájíme na kousky. Nejprve ho prudce opečeme na rozpáleném tuku společně se slaninou.
Na lžíci sádla osmahneme krájený špek a na něm zpěníme cibuli. Přihodíme kostky masa, osolíme, opepříme
Naklepané hovězí plátky pečeme na sádle, přidáme na PO udušení zaprášíme moukou a povaříme.
Naklepané hovězí plátky opečeme na sádle, přidáme nastrouhanou
Zbytkem slaniny prošpikujeme hovězí maso, dáme na zapěněnou Udušené maso vytáhneme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme
Oháňka nakrájejte na 5 cm kousky a obalte ji v mouce přiklopte a vařte 9 hodin na mírném stupni, až se oháňka
Míchejte, dokud se nevytvoří hladká omáčka. Vraťte hovězí maso do hrnce.
Ve velkém hrnci orestujeme nakrájenou cibuli na oleji. Poté přidáme nakrájený řapíkatý celer a nakrájené
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Poté přidáme kousky masa a krátce orestujeme. Podlijeme
Hovězí potřeme polovinou soli a trochou černého pepře vodou a za stálého míchaní vaříme 2-3 minuty, až omáčka
Cibuli, mrkev a petržel oloupeme a nakrájíme na kostky. V pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu opečeme