Během dušení občas promíchejte a v případě potřeby Dokončení omáčky a masa: Jakmile je hovězí maso měkké
Oháňka nakrájejte na 5 cm kousky a obalte ji v mouce V polovině pečení oháňku otočte.
protlak, prolisovaný česnek, tymián, bobkový list a sušenou Poté plátky vyjmeme a omáčku rozmixujeme do haldka
Maso vyjmeme, omáčku vaříme, až zhoustne, pak prolijeme
Očištěné a omyté sledě vykostíme, osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citrónovou
Jakmile je maso měkké, vyjmeme z omáčky bobkový list
Hovězí maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky Nakonec přimícháme kousek másla a necháme v omáčce
Na lžíci sádla osmahneme krájený špek a na něm zpěníme cibuli. Přihodíme kostky masa, osolíme, opepříme
Očištěné maso nakrájíme na kousky. Nejprve ho prudce opečeme na rozpáleném tuku společně se slaninou.
Naklepané hovězí plátky pečeme na sádle, přidáme na PO udušení zaprášíme moukou a povaříme.
Naklepané hovězí plátky opečeme na sádle, přidáme nastrouhanou
Zbytkem slaniny prošpikujeme hovězí maso, dáme na zapěněnou Udušené maso vytáhneme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme
Oháňka nakrájejte na 5 cm kousky a obalte ji v mouce přiklopte a vařte 9 hodin na mírném stupni, až se oháňka
Míchejte, dokud se nevytvoří hladká omáčka. Vraťte hovězí maso do hrnce.
Ve velkém hrnci orestujeme nakrájenou cibuli na oleji. Poté přidáme nakrájený řapíkatý celer a nakrájené
Příprava jater a žampionů: Maso očisti od blanek a Pokud chceš omáčku hustší, rozmíchej hladkou mouku
Přidáme sůl, pepř a sójovou omáčku, uzavřeme a vaříme Poté maso vyjmeme, do omáčky přidáme sterilované okurky
Hovězí maso si očistíme a nakrájíme na plátky (krájíme
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Poté přidáme kousky masa a krátce orestujeme. Podlijeme
Podle potřeby můžeme ještě během dušení podlévat vývarem
Maso nakrájíme, omyjeme a odstraníme blanky. Podlijeme hovězím vývarem a dusíme asi hodinu a třicet