Prémiový obsah
★★★
10.3K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které poté osmahneme na pánvi (jako palačinky). Hotové lokše podáváme
Na rozškvařené slanině si orestujeme cibulku, přidáme maso, klobásky a vše osmahneme krátce. Přilijeme
Cibuli a játra narkájíme na malé kousky a orestujeme na rozpáleném tuku. Necháme vychladnout, rohlíky
Na části sádla osmažíme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, přidáme kostičky masa a osmahneme. Osolíme
Všechny suroviny ž na sůl a kmín zpracujeme na těsto, které necháme odležet přes noc v lednici. Druhý
Do velkého hrnce dáme uzená žebra, zalijeme vodou, přidáme sůl, koření a vaříme asi tři hodiny. Poté
Do osolené vody zavaříme tenké nudle, můžeme přidat i houby a uvaříme. Ke konci přilijeme podle možnosti
Nejprve si uvaříme brambory a necháme je vychladnout. Oloupeme je, nastrouháme nahrubo a smícháme s brynzou
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Poté nakrájíme na kostičky. přidáme okurky
Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova. Na tento základ vložíme žebírka, která opečeme ze všech
Brambory nastrouháme na křenovém struhadle/jinak je to ta část struhadla která jako ježek/můžeme přidat
Vykostěné a očištěné maso nakrájíme na kostky, které osolíme a opepříme. V hrnci na sádle a rozškvařené